Algemene voorwaarden

 

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Op al onze overeenkomsten zijn de standaardvoorwaarden van RECRON van toepassing. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan eventuele zet- op typefouten in onze prijslijst. Op alle prijzen in de prijslijst zijn wijzigingen voorbehouden. De Krim Texel, Residentie Californië, Bungalowpark ’t Hoogelandt, Hotel Molenbos, Texelcampings en Golfbaan De Texelse behouden zich het recht voor bij onvoorziene omstandigheden, noodzakelijke wijzigingen in arrangementen aan te brengen.


Tenzij anders vermeld zijn de hieronder genoemde voorwaarden van toepassing op alle acties (aanbiedingen, last minutes en arrangementen)

 

Actievoorwaarden:

  • Genoemde prijzen zijn exclusief verplichte servicekosten (toeristenbelasting en bedlinnen) toeristenbelasting, administratiekosten, waarborgsom en eventuele voorkeurskosten
  • Wijzigingen, prijzen en drukfouten onder voorbehoud
  • Kortingen zijn niet van toepassing op reeds gemaakte reserveringen
  • Aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, arrangementen, last minutes en/ of kortingen
  • Het vooraf reserveren van aanbiedingen is verplicht
  • Reserveren is mogelijk tot en met de dag voor aankomst


Op de websites van De Krim (www.krim.nl en overige door De Krim aangeboden websites) wordt de grootste aandacht en zorg besteed aan de juistheid de aangeboden informatie. De Krim hecht veel waarde aan actualiteit en betrouwbaarheid van de informatie. De Krim kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en/of op een later tijdstip aangebrachte wijzigingen, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via het internet, zoals storingen of onderbrekingen of vertraging in het verstrekken van informatie of diensten door De Krim of door U aan De Krim middels een website van De Krim of anderszins langs elektronische weg.

Kennelijke typefouten binden De Krim niet. Prijswijzigingen voorbehouden; de op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend. De Krim garandeert niet dat aan haar toegezonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.