Snel zoeken en boeken

Golfen tijdens uw vakantie op Texel!

Op zoek naar een golfvakantie op het Waddeneiland Texel? Direct naast Vakantiepark De Krim ligt golfbaan De Texelse. Zij is een van de zes Nederlandse links courses met het ruige karakter van een echte duinbaan. Duinen, helmgras, waterpartijen en grote greens maken de baan tot een plezier om op te spelen. 

 

De aanleg van de tweede 9 holes is afgerond! De nieuwe holes hebben veel reliëf, wat spelen afwisselend en uitdagend maakt. Het afslagpunt op 6 meter hoogte is spectaculair geworden! Daarnaast heeft de eerste 9 holes baan uit 1994 allerlei hoogteverschillen gekregen waardoor het nog beter opgaat in het duingebied. Ook is de driving range compleet vernieuwd.

 

Hotel, bungalow, villa of appartement?

Het golfen combineren met een verblijf op Texel is uiteraard geen enkel probleem. De Krim | Texel biedt u vele mogelijkheden in Hotel Molenbos, op Vakantiepark De Krim, Bungalowpark 't HoogelandtResidentie Californië of op één van de Texelcampings.  

 

Wist u dat gasten van Vakantiepark De Krim, Hotel Molenbos, Texelcampings, appartementencomplex Residentie Californië of bungalowpark 't Hoogelandt 30% korting ontvangen op greenfees?

 

Voor iedereen!

Ervaren golfers en enthousiaste beginners zijn van harte welkom om een balletje te slaan. U kunt rekenen op een gastvrije ontvangst op deze bijzondere baan, midden in de Texelse duinen.  De gekwalificeerde PGAH-professionals van Golfschool Texel verzorgen wekelijks introductielessen. Privélessen en de cursussen GVB of handicapverbetering zijn eveneens mogelijk. Ook kunt u lid worden van de golfclub. 

 

Direct naar ons complete aanbod voor uw golfvakantie op Texel