Snel zoeken en boeken

Hotel Molenbos

Man met krant bij hotelmolenbos

Zoekt u een comfortabel en goed hotel op Texel? Dit gastvrije hotel op Texel heet u graag welkom en is een uitstekende uitvalsbasis na het golfen.


Het drie sterren hotel Molenbos ligt in het noordelijkste puntje van Texel, vlakbij de golfbaan! Vanuit het hotel kunt u ook heerlijk wandelen of fietsen naar het strand en duinen. Er is genoeg te beleven naast het golfen. Geniet bijvoorbeeld van al het moois in de natuurgebieden de Slufter of De Muy. Het is allemaal dichtbij! Misschien spot u zelfs wel een zeldzame vogelsoort.

 

Na afloop kunt u ’s avonds genieten van een heerlijk diner in het restaurant. De keukenbrigade maakt uiteraard gebruik van echte Texelse producten. Sommige ingredienten zijn vers geplukt uit eigen tuin! En keuze is er altijd genoeg. Of u nu houdt van vis, wild of vlees. Wat dacht u bijvoorbeeld van het alom geprezen Texels lamsvlees?

 

Hotel Molenbos is gelegen naast Vakantiepark De Krim. U kunt gebruikmaken van alle faciliteiten (sommige tegen betaling) die Vakantiepark De Krim te bieden heeft, zoals bijvoorbeeld het heerlijke binnenzwembad met sauna- en beautymogelijkheden.

Hotelkamers Hotel Molenbos

Hotelkamer in het hotel molenbos

Hotel Molenbos telt 27 kamers. 


Ze zijn ruim en vooral: heel comfortabel. Dankzij de complete inrichting is het echt ontspannen tijdens een 'nachtje weg'. U beschikt over een flatscreen tv, dvd, radio, kluisje, een waterkoker met de mogelijkheid om zelf koffie of thee te maken en koelkast. Schijnt de zon, dan zit u heerlijk privé op uw eigen balkon of terras.

 

Keuze uit verschillende hotelkamers:

 

TIPS: 
Voor mindervalide gasten zijn er aangepaste hotelkamers beschikbaar. Er zijn ook familiekamers geschikt voor 4 personen. 

Hotel Molenbos beschikt over speciale laadpunten voor electrische fietsen!


Meer informatie of speciale wensen? Bel: 0222 – 390 112

Ligging Hotel Molenbos

Terras van het hotel Molenbos

Op loopafstand vindt u Texels jongste dorp. Deels omringd door natuur en weilanden grenst De Cocksdorp aan de Waddenzee. Hotel Molenbos ligt direct aan natuurreservaat ‘De Roggesloot’, een voormalige Waddenslenk. De ligging van het hotel is ideaal voor natuurliefhebbers.

 

Prachtige gebieden als De Muy, De Slufter en vogelreservaat De Schorren zijn makkelijk bereikbaar.


De noordpunt van het eiland is bijzonder veelzijdig. Naast strand en natuur is er alle gelegenheid voor sportieve recreatie. Fietsen, golfen, surfen, catamaranzeilen of paardrijden in bos en duinen. En wie durft, maakt een parachutesprong boven Texel!


Vanuit De Cocksdorp kunt u per auto of fiets het verdere eiland ontdekken: gezellige dorpjes, de Oudeschilder vissershaven en natuurlijk de zeehonden in Ecomare.

 

Nieuw: Hotel Molenbos heeft een overdekte fietsenstalling met 6 stroompunten tbv het opladen van elektrische fietsen!

Tarieven Hotel Molenbos

douche spullen bij hotel molenbos

U kunt gebruikmaken van alle faciliteiten (sommige tegen betaling) die Vakantiepark De Krim te bieden heeft, zoals bijvoorbeeld het heerlijke binnenzwembad met sauna- en beautymogelijkheden.

 

  • Prijzen voor Hotel Molenbos zijn inclusief ontbijt en hotelservice
  • U betaald géén reserveringskosten
  • Draadloos internet (wifi) is gratis beschikbaar tijdens uw verblijf
  • Parkeren is gratis
  • U kunt gebruik maken van alle faciliteiten (sommige tegen betaling) die het nabij gelegen Vakantiepark De Krim te bieden heeft
  • Bij online boekingen berekenen wij géén voorkeurskosten
  • Tevens ontvangt u 30% korting op greenfee bij Golfbaan de Texelse
  • Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting

 

Bekijk hier de prijzen van Hotel Molenbos.


Vragen of wensen?

Onze medewerkers staan u graag te woord! De afdeling Reserveringen is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 - 18.30 uur en op zater- en zondagen van 9.00 -17.00 uur. Telefoon: 0222 390 112. Mailen kan ook naar reserveringen@krim.nl

 

Toon beschikbaarheid en prijzen van Hotel Molenbos