Baanstatus
Baan
Qualifying
Vervoer
Greens
Driving range

Laatste update:

Uitloggen ...
Uitloggen ...

Informatie bezoekende teams

Praktische informatie voor uw bezoek aan De Texelse.

Graag ook aandacht voor de informatie als een team van De Texelse bij u op bezoek komt.

Bezoek aan de GC De Texelse

Voorspelen: In de week, exclusief weekend, voorafgaand aan de wedstrijddag  kunnen spelers van bezoekende clubs een oefenronde spelen tegen betaling  van  € 45.-. Wilt u vroegtijdig contact opnemen met de receptie 0222-316539.

Oefenballen: Gratis oefenballen op de competitiedag.

Ontvangst: De ontvangst met koffie/thee en koek alsmede lunch en drankjes is in principe voor rekening van het ontvangende team  op  basis van wederkerigheid.

Diner: Dinerkosten zijn voor elk  team apart,  plate dagmenu vlees/vis/maaltijdsalade   incl. koffie € 17.50. Driegangenmenu incl. koffie € 25.-  Fles huiswijn rood/wit € 17.50. Voor de speciale dieetwensen kunt u vooraf contact opnemen met de receptie.

Buggies: De GC de Texelse beschikt over een beperkt aantal buggies, huur € 5.-, deze kunnen conform het NGF-reglement gebruikt worden, gaarne vroegtijdige reservering bij de receptie 0222-316539.

Bezoek team van De Texelse

Als één van onze teams bij u op visite komt, zou u zo vriendelijk willen zijn om het diner, in overleg met de captain, zodanig te regelen dat er nog tijd over blijft om de laatste Texelse boot (21.30 uur) op tijd te halen.

Voor algemene informatie: Jaap Pameijer (NGF coördinator) via [email protected], 0222-310340 of 06-22973160.

De Krim
De Krim — Meer texels