Baanstatus
Baan
Qualifying
Vervoer
Greens
Driving range

Laatste update:

Uitloggen ...

’t Hanenhuus

Welkom in 't Hanenhuus

In 2022 is 't Hanenhuus volledig nieuw gebouwd. ’t Hanenhuus heeft een prachtig restaurant met terras gekregen, met een uniek uitzicht over de duinbaan. Kom genieten van de Texelse gastvrijheid tijdens een lunch op het terras of proost met een Texels Juttertje op een geslaagde golfronde. Naast het restaurant vindt u in 't Hanenhuus de receptie, de kleedruimtes met douches en de golfshop.

Ook als u niet golft bent u van harte welkom in ’t Hanenhuus. Bijvoorbeeld als onderbreking van uw wandel- of fietstocht door de prachtige omgeving van de golfbaan.

Openingstijden

Golfbaan De Texelse

Golfbaan dagelijks vanaf 8.00 uur.
Receptie dagelijks van 08.00-18.00 uur
Golfschool dagelijks vanaf 8.30 uur.​ 

Golfclubhuis 't Hanenhuus

Dagelijks geopend vanaf 8.00 uur. 

Restaurant 't Hanenhuus

Dagelijks geopend vanaf 8.00 uur
Keuken dagelijks geopend vanaf 12.00 uur
Telefoon restaurant 0222-726555 

 

 

Restaurant & Terras

Combineer een ronde golfen op onze prachtige baan met een lunch, snack of maaltijd. Of kom na het golfen nog even heerlijk nagenieten onder het genot van een drankje en klein hapje. Bekijk de menukaart.

Reserveer direct een tafel of bel: +31 (0)222 726555 of +31 (0)222-316539.

Golfshop

De golfshop van De Texelse heeft een ruim assortiment golfclubs, golfballen, kleding, golfschoenen en allerhande accessoires. Vanzelfsprekend bieden wij een uitstekende service. Op het moment dat de golfbaan geopend is kunt u ook in de shop terecht.

Bij de golfshop kunt u ook een clubkar of trolley huren. 
Bekijk de tarieven

Hanenhuus?

Het clubhuis is vernoemd naar het nabijgelegen natuurgebied de Hanenplas. In dit gebied groeide zeebies, wat vroeger haan of heen werd genoemd. Deze grassoort vind je op natte voedselrijke grond aan waterkanten en op schorren en kwelders.

De Krim
De Krim — Hart voor Texel