Baanstatus
Baan
Qualifying
Vervoer
Greens
Driving range

Laatste update:

Uitloggen ...

’t Hanenhuus

Welkom in ons clubhuis

’t Hanenhuus is het gezellige middelpunt en ontmoetingsplek met een prachtig uitzicht over de baan en duinen. Geniet van de Texelse gastvrijheid tijdens een lunch op het terras of proost met een Texels Juttertje op een geslaagde golfronde. Naast het restaurant vindt u in het Hanenhuus de receptie, de kleedruimtes met douches en de golfshop.

Ook als u niet golft bent u van harte welkom in ’t Hanenhuus. Bijvoorbeeld als onderbreking van uw wandel- of fietstocht door de prachtige omgeving van de golfbaan.

Golfshop

De golfshop van De Texelse heeft een ruim assortiment golfclubs, golfballen, kleding, golfschoenen en allerhande accessoires. Vanzelfsprekend bieden wij een uitstekende service. Op het moment dat de golfbaan geopend is kunt u ook in de shop terecht.

Bij de golfshop kunt u ook een clubkar of trolley huren. 
Bekijk de tarieven

Restaurant & Terras

Combineer een ronde golfen op onze prachtige baan met een lunch, snack of maaltijd. Of kom na het golfen nog even heerlijk nagenieten onder het genot van een drankje en klein hapje.

Het restaurant van de golfbaan is momenteel geslotenLees meer over de corona-maatregelen

Hanenhuus?

Het clubhuis is vernoemd naar het nabijgelegen natuurgebied de Hanenplas. In dit gebied groeide zeebies, wat vroeger haan of heen werd genoemd. Deze grassoort vind je op natte voedselrijke grond aan waterkanten en op schorren en kwelders.

De Krim
De Krim — Meer texels