Baanstatus
Baan
Qualifying
Vervoer
Greens
Driving range

Laatste update:

Uitloggen ...

De Communicatie Commissie

De doelstelling van de communicatie commissie is het publiceren van waardevol club- en/of golfnieuws dat direct of indirect betrekking heeft op De Texelse golfclub en golfbaan.

De voorzitter van de communicatie commissie is Alain Hirschler.
Contactgegevens en de overige commissieleden staan op de pagina: Bestuur en commissies

Aanlevereren van artikelen

Elk lid en redactielid kan een artikel aanleveren voor de website dat na controle van geschiktheid, geplaatst wordt op de site. Ook de commissieleden leveren gevraagd en ongevraagd artikelen aan. Dat kan in de vorm van vaste of losse rubrieken.

Aanleveren van kopij voor de krant of kabelkrant gaat via Floris Jan Zwaag of Alain Hirschler.

De website

De website heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een belangrijk communicatie medium die voor de baan, de club en de golfschool van groot belang zijn. Daarom is er ook voor gekozen om een gezamenlijke site te maken met de baan en de golfschool. Praktisch alle baan-, club- en golfinformatie kan men via deze website vinden. Het is dan ook van belang dat de leden via de site zo goed mogelijk worden geïnformeerd over wat er gaande is binnen en buiten de vereniging.

E-golf4u

Tevens kan men via de website het computerprogramma e-golf4u benaderen. Via dit programma kunt u inloggen en o.a. aanmelden voor wedstrijden. Verder worden alle wedstrijden in dit programma aangemeld en leden ingedeeld. De scorekaarten kunnen worden ingevoerd en de uitslagen berekend. Ook functioneert het programma voor de leden databank en worden de ledeninformatie inclusief de handicaps regelmatig naar NGF gezonden.

De Krim
De Krim — Meer texels