Baanstatus
Baan
Qualifying
Vervoer
Greens
Driving range

Laatste update:

Uitloggen ...

Golfclinics op Texel

Tijdens een golfclinic kunt u met een groep collega's, vrienden of relaties kennismaken met de golfsport. Een golfprofessional leert u de basistechnieken van het golfen, waarna u op de (overdekte) driving range kunt oefenen. Het is ook mogelijk om daarna een ronde te lopen over de Par 3 oefenbaan. Een heerlijk sportief uitstapje voor jong en oud. Na de clinic bent u met uw groep welkom in het gezellige clubhuis waar u terecht kunt voor uw natje en droogje.

Aangepast aan uw wensen

Op het gebied van golfclinic’s heeft Golfschool Texel in samenwerking met Golfbaan de Texelse en Vakantiepark de Krim, een groot aantal mogelijkheden voor u. Of het nu is voor jong of oud, een bedrijf, een grote groep of een kleine groep. Wij passen het aan uw wensen aan. Wij hebben op Golfbaan de Texelse een Par 3 oefenbaan die wij zullen gebruiken tijdens de clinic om het geleerde in praktijk te brengen.

Wilt u de golfclinic combineren met een andere activiteit of wilt u tussendoor lunchen of blijven overnachten? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Meer informatie of reserveren?
Bel: 0222-316 539 of [email protected]

De Krim
De Krim — Hart voor Texel