Baanstatus
Baan
Qualifying
Vervoer
Greens
Driving range

Laatste update:

Uitloggen ...

Golfen met een groep

Van golfclinic tot bedrijfsuitje!

Golfbaan De Texelse werkt nauw samen met De Krim Texel voor de organisatie van bedrijfsuitjes, golfreizen en golfclinics voor groepen op Texel. U betaalt bij ons geen organisatiekosten! Kijk voor meer informatie op www.groepsuitjestexel.nl

Golfclinics op Texel

Tijdens een golfclinic kunt u met een groep collega's, vrienden of relaties kennismaken met de golfsport. Een golfprofessional leert u de basistechnieken van het golfen, waarna u op de (overdekte) driving range kunt oefenen. Het is ook mogelijk om daarna een ronde te lopen over de Par 3 oefenbaan. Een heerlijk sportief uitstapje voor jong en oud. Na de clinic bent u met uw groep welkom in het gezellige clubhuis waar u terecht kunt voor uw natje en droogje.

Prijs vanaf € 9,40 p.p.

Meer informatie of reserveren?
Loop binnen bij de receptie van Golfbaan De Texelse, bel  0222-316 539 of vul het contactformulier in.

Totaalprogramma

Wij verzorgen graag een programma voor u met alles erop en eraan. Naast het golfen kunnen wij ook het vervoer, andere programmaonderdelen op Texel en de overnachting voor u regelen! Of informeer bijvoorbeeld eens naar onze culinaire- en vergadermogelijkheden. We organiseren zowel eenvoudige als super-de-luxe en spraakmakende groepsvakanties en maken vrijblijvend een offerte op maat.

U betaalt bij ons geen organisatiekosten! Kijk hier voor meer informatie: www.groepsuitjestexel.nl

Inspirerende groepsactiviteiten op Texel

Activiteiten maken uw groepsuitje uiteindelijk tot een succes! Of u nu op zoek bent naar educatieve, actieve, rustgevende of grensverleggende activiteiten, Texel heeft het allemaal.

Speciaal voor u heeft De Krim Texel een selectie gemaakt van de 10 leukste activiteiten voor groepen op Texel. Dit is echter slechts een kleine greep uit het gevarieerde activiteitenaanbod van De Krim Texel. Meer weten? Kijk dan op www.groepsuitjestexel.nl

Groepsuitje? Feest? Wij helpen!

Texel is het meest veelzijdige waddeneiland van Nederland en daarom ook geschikt voor ieder uitje. Bedrijven, families, scholen, vrienden, verenigingen en bruiloften... al vele groepen gingen u voor. Kijk snel verder wat De Krim Texel voor uw groep kan betekenen!

De Krim
De Krim — Hart voor Texel