Baanstatus
Baan
Qualifying
Vervoer
Greens
Driving range

Laatste update:

Uitloggen ...

18 vragen aan…Yoni Houwing

30 april 2018

In deze rubriek van Duurt Holman belichten we elke aflevering een speler van De Texelse om deze persoon wat beter te leren kennen. We doen dit door 18 vragen te stellen. We zijn deze serie gestart met de leden van het gloednieuwe Heren 3.

DIT KEER: 18 VRAGEN AAN…. YONI HOUWING

1. Wie ben je? Mijn naam is Yoni Houwing, geboren in De Koog en 30 jaartjes jong. Ik ben werkzaam op vakantiepark de Krim als technisch medewerker. Mijn exact handicap is op dit moment 17.2.

2. Eerste golf ervaring? Mijn eerste golf ervaring is denk ik 5 jaar geleden toen ik met mijn voormalige werkgevers Kets en Eric van De Sjans een onderlinge wedstrijd speelde tegen de par6 groep van o.a Hans de Beer. Ik speelde zelf niet mee, maar reed door de baan met broodjes en drankjes. Hier is denk ik wel de liefde voor het golf geboren.

3. Favoriete hole op de Texelse? Hier kan ik helaas geen keuze in maken.

4. Favoriete club? Mijn ijzer 2. Dit ijzer heb ik nog niet altijd even goed onder de knie, maar omdat ik hem cadeau heb gekregen van mijn vriendin is hij wel speciaal.

5. Heimelijk genoegen? Dat hou ik liever geheim.

 6. Speelt het liefst samen met? Vanaf april speel ik voor het eerst competitie, dus ik heb nog nooit in teamverband gespeeld. Dus daar moeten we in het team nog achter gaan komen. Maar ik loop wel regelmatig een rondje met Adriaan of Herbert. Door deze mannen ben ik ook wel enthousiast golf gaan spelen

7. Mooiste course? Ik ben nog niet erg bekend met andere banen in Nederland. Wel heb ik op een aantal banen gespeeld in Spanje, allemaal niet te vergelijken met De Texelse. Ik denk dat we wel bevoorrecht zijn met De Texelse als home course!

8. Zou graag een keer een balletje slaan met? Miguel Ángel Jiménez, dit behoeft verder geen uitleg lijkt me….

9. Dit moet je mij echt niet flikken op de baan? Zo dat is een goeie vraag, ik denk dat ik wel veel kan hebben. Vals spel, maar dat lijkt me logisch. Al zal ik hier niet snel iets van zeggen.

10 Beste moment ooit tijdens golf? Dat moment moet nog komen.

11. Absoluut pluspunt van De Texelse? De gemoedelijkheid van de club. Ik voelde me vanaf het eerste moment welkom op de club. Veel mensen van mijn leeftijd hebben een bepaald beeld van golfers (een beeld dat ik misschien vroeger zelf ook wel had), maar ik vind niet dat dit beeld bij De Texelse hoort.

12. Minpuntje van De Texelse? Sorry ik kan geen minpunt bedenken.

13. Favoriete golf weer? Zonnig weer, er mag best wel een windje staan. Dat past wel bij de baan. Maar een prachtige zonnige dag zonder wind is ook wel eens lekker ;).

14. Favoriete golf gadget? TomTom golfer 2 golfhorloge, dit is mijn enige gadget.

15. Bijnaam? Johnny.

16. Hole in one? Waar? Wanneer? Moet helaas nog komen.

17. Motto? “The most important shot in golf is the next one.”

18. Stomste golfregel? De stomste golfregels zijn denk ik de regelwijzigingen die worden toegepast vanaf 2019. Zoals het ontwijken van de bunker of het uitholen met de vlag nog in de hole. Ik hoop niet dat ik ouderwets klink maar dit soort regels horen bij het spel. Golf is een spel van regels.

  

De Krim
De Krim — Meer texels