Baanstatus
Baan
Qualifying
Vervoer
Greens
Driving range

Laatste update:

Uitloggen ...

Clubconsul gezocht!

21 november 2023

Beste golfer van de Texelse,

De afgelopen jaren heeft Henk Griffioen met veel betrokkenheid als clubconsul uw golfclub vertegenwoordigd bij de stichting Old Grand-Dad. Henk is heel actief als bestuurslid van Texel Plastic Vrij (https://www.texelplasticvrij.nl/) en wil zich daartoe beperken om voldoende tijd voor privézaken te behouden. Wij zijn dus helaas op zoek naar een nieuwe Clubconsul.

De clubconsul is in onze stichting de verbindingsman tussen de donateurs en de regio-consul en het stichtingsbestuur. Door deze samenwerking lukt het onze stichting al bijna 50 jaar om in heel Nederland bij meer dan 120 clubs in totaal 6.500 donateurs aan ons te binden die door hun donaties ons in staat stellen mooie projecten te steunen voor jongeren met een beperking op het gebied van sport, spel en beweging.

De clubconsul organiseert jaarlijks een OGD clubwedstrijd voor de aangesloten donateurs, werft daarbij nieuwe donateurs en begeleidt de clubdelegatie naar de Regio-wedstrijd (een soort Halve Finale al opstapje naar de Landelijke Finale). Jaarlijks neemt hij deel aan de consul-dag, een aangeklede golfdag op (vaak) een van de mooie banen van de zogenaamde 'Oude Negen'. Een mooie gelegenheid contacten te leggen en ervaringen uit te wisselen met de andere consuls en de vele vrijwilligers in onze organisatie.

Wij zijn nu op zoek naar een vervanger.

Graag zouden wij in contact komen met een indien mogelijk nog jonge grootvader/donateur die deze taak op zijn schouders wil nemen.

Alle informatie over de stichting Old Grand-Dad vind u op: https://oldgranddad.nl/

Aanmelden als donateur op https://ogdgolf.nl/aanmelden/

Verder vertel ik graag nog wat meer in een gesprek of telefonisch

met vriendelijke groet,

Rem Komen

Regioconsul

0638 967 952

[email protected]

De Krim
De Krim — Hart voor Texel