Golfbaan De Texelse is weer open! Bekijk hier het protocol veilig sporten. Graag vooraf online reserveren.

Baanstatus
Baan
Qualifying
Vervoer
Greens
Driving range

Laatste update:

Uitloggen ...

Dames- en Herenmiddag worden weer opgestart

20 mei 2020

Vanaf donderdag 4 juni kan er weer worden deelgenomen aan de damesmiddag. Inschrijven alleen voor leden van De Texelse, dus geen gastspelers.

Er mogen maximaal twee spelers per flight starten en de teetime tussen flights bedraagt 10 minuten. Voorlopig spelen de dames geen wedstrijd, alleen non-qualifying. Er is dus ook geen prijsuitreiking.

Inschrijven gaat via het wedstrijdprogramma net als nu tot 10.00 uur. Handicarts zijn toegestaan, maar alleen single use. Bij de wensen en/of opmerkingen kunnen dames aangeven met welke twee of drie speelsters je zou willen worden ingedeeld. De damesmiddagcommissie maakt de indeling zo kunnen we toch wat afwisselen.

Per maand bekijken we in de derde week wat we de volgende maand kunnen versoepelen, uitbreiden of aanpassen en communiceren dat aan de damesmiddagleden.

Alle uitjes en uitwisselingen zijn dit seizoen geschrapt. Eind oktober kunnen we hopelijk een gezellige seizoensafsluiting met elkaar beleven.

Met vriendelijke groet,

Hendrien, Marja, Els

 

De Herenmiddag start vanaf vrijdag 5 juni. Inschrijven zoals gewoonlijk via app of computer. Heren kunnen aangeven met wie ze in een flight willen spelen en daar wordt rekening mee gehouden. Flights bestaan uit maximaal drie personen. Het gebruik van een buggy is vanzelfsprekend mogelijk, maar slechts een persoon per buggy. 

Thuis wordt een indeling gemaakt op de computer door het dienstdoende herenmiddagcommissielid en de flightindeling wordt in het clubhuis geprint. 

Losse deelnemers maken € 5.00 per bank over.

Als het inmiddels is toegestaan en als het Hanenhuus aangepast is, kunnen we na afloop een bitterbal en drankje doen (uiteraard mag je ook direct naar huis).

De herenmiddag is qualifying  Bij de prijsuitreiking worden de balletjes eerst neergelegd en daarna door de winnars zelf gepakt.

Dit alles uiteraard door alle door de overheid gestelde richtlijnen in acht te nemen.

We denken dat op deze manier veilig een Herenmiddag georganiseerd kan worden.

Met vriendelijke groeten,

De Herenmiddagcommissie

N.B.: De andere wedstrijden voor juni zijn nog afgelast. Half juni gaan we kijken of we in juli ook weer met de wedstrijden gaan starten.

Wedstrijdcommissie

De Texelse Golfclub

 

 

 

De Krim
De Krim — Meer texels