Baanstatus
Baan
Qualifying
Vervoer
Greens
Driving range

Laatste update:

Uitloggen ...

Genieten bij de jaarafsluiting van de Herenmiddag

28 november 2018

Het is vrijdag 23 november als 21 Heren de strijd aangaan tijdens de Herenmiddag jaarafsluiting 2018.
Niet dat het telt voor de uitslag van de overall winnaars van 2018, want die strijd is allang gestreden. De 10 beste qualifying wedstrijden van het seizoen zijn namelijk daarvoor verantwoordelijk.
Nee, vandaag heerlijk relaxed een all tee start op de par 3 en daarna onbezorgd die vertrouwde eerste 9 spelen en dan.......... het feestelijke deel van de afsluiting van het jaar in het clubhuis.
Niet dat het stopt hoor, de volgende vrijdag gaat de Herenmiddag gewoon weer verder, het hele jaar door.
Maar het klinkt wel mooi, ‘Herenmiddag jaarafsluiting’, en zo´n dag moet toch een naam hebben. Nadat we genoten hebben van deze heerlijke, doch beetje frisse golfronde smaakt de chocomel met slagroom overheerlijk, maar ook de daaropvolgende drankjes laten zich goed smaken.

Tenslotte wordt de dag helemaal compleet als in het clubhuis een fantastisch heleboel-gangen-diner aan een prachtig gedekte tafel wordt geserveerd. Complimenten voor de bediening! Het eten smaakt fantastisch en dus ook hulde voor de kok! Er gaan uiteraard weer de mooiste verhalen over tafel en de stemming zit er goed in.
En natuurlijk worden deze avond de winnaars gehuldigd.
De topscorers dit jaar zijn Cor Peperkamp, goed voor een derde plaats met 332 punten en een gedeelde 1e plaats voor Jos Kager en Antoine Kersten, beiden met 336 punten. Helaas kunnen Cor en Jos deze dag niet aanwezig zijn maar gelukkig is Antoine er wel om zijn prijs in ontvangst te nemen, opgeleukt door één van zijn befaamde speeches. De prijzen voor de andere mannen zullen later persoonlijk worden overhandigd.

Kortom, het was weer een geslaagde dag.

De Krim
De Krim — Meer texels