Baanstatus
Baan
Qualifying
Vervoer
Greens
Driving range

Laatste update:

Uitloggen ...

Golfbaan De Texelse flink gestegen op ranglijsten

31 maart 2023

Een van de beste golfclubs van Nederland

Golfbaan De Texelse is flink gestegen op de ranglijsten van De Golfers' Choice Rankings 2023. De Texelse staat nu in de Top 15 van de beste golfclubs én golfbanen van Nederland. De Par-3 baan staat zelfs in de Top 10! Deze ranglijst komt jaarlijks tot stand op basis van de beoordelingen van golfers.

Golfbaan 2

Waardering door golfers

De Golfers' Choice Rankings geven een overzicht van de Beste Golfbanen in Europa en daarbuiten. De ranglijsten worden bepaald op basis van beoordelingen van de Leading Courses community. Golfbaan de Texelse scoort gemiddeld een 8.4 op basis van 836 beoordelingen. Hiermee staat de golfbaan in de top 15 van de 'Beste 18-Holes Golfclubs (overall)' en ‘Beste Golfbanen van Nederland’ en in de top 10 van 'Beste Par-3 golfbanenvan Nederland.

Iwan Groothuis, directeur van De Krim Texel en golfliefhebber, is heel blij met deze waardering. “De afgelopen jaren hebben we fors geïnvesteerd in de golfbaan en in het nieuwe clubhuis met restaurant. Mooi om te zien dat de golfers deze veranderingen waarderen en met hoge cijfers beoordelen, waardoor we in 2023 aanzienlijk zijn gestegen in deze ranglijsten”.

Over Golfbaan De Texelse

Golfbaan De Texelse is een bijzondere golfbaan met grote greens, duinen en waterpartijen. Een baan die u gespeeld wilt hebben! Gasten van De Krim Texel ontvangen 30% korting op greenfees bij Golfbaan De Texelse. Lees meer over Golfbaan De Texelse.

De Krim
De Krim — Hart voor Texel