Baanstatus
Baan
Qualifying
Vervoer
Greens
Driving range

Laatste update:

Uitloggen ...

Grootvaders, verenigt U!

10 maart 2023

Beste golfer,

Indien u onlangs, of binnenkort grootvader bent of gaat worden, willen wij graag de stichting: https://oldgranddad.nl/ onder uw aandacht brengen. Golfende grootvaders steunen jonge mensen met een beperking! Dat doen wij door grootvaders uit het gehele land, via een wedstrijdenreeks, te laten strijden om de titel "Old Grand Dad 2023".

U hoeft zich alleen maar aan te melden als donateur op https://ogdgolf.nl/aanmelden/ en met de wedstrijd op clubniveau te beginnen. Medio april ontvangt u dan een donatie-verzoek van de penningmeester van onze stichting.

De clubwedstrijd op de Texelse staat gepland op donderdag 15 Juni. Als U zich hebt aangemeld als donateur, kunt gewoon inschrijven via E-Golf4U, zoals U gewend bent.

Kijk ook nog even op onze website https://oldgranddad.nl en als u meer informatie wenst horen wij dat graag.

Uw clubconsul is Henk Griffioen, e-mail [email protected], tel. 0631955025.

En

Goedemiddag grootvaders,

We zitten nog midden in de ijstijd, maar kijkend naar de deelname op de dinsdagmiddag deert dit ons senioren niet! Wij hebben dan ook (bijna) de oorlog meegemaakt (Dat haalde mijn moeder vroeger aan, als ik mijn bord niet leeg at)!!

Tijdens de leden-wedstrijd, die dit jaar op Donderdag 15 Juni wordt gespeeld, kan je je kwalificeren voor de regio-wedstrijd en tijdens die wedstrijd weer voor de landelijke finale. Vorig jaar wist Jan Mevius zich te plaatsen voor de landelijke finale, en ik mocht mee omdat ik consul ben (en de auto van mijn schoonzoon kon lenen, een grote Volvo stationcar want Piet Bolier reed ook mee). Ik haalde nog een 12e plaats landelijk!

Een schok was verleden jaar, ook binnen de OGD gelederen, dat Ed Eelman plotseling overleed. Hij heeft veel betekend binnen de OGD stichting. Ik verbind dan ook een extra prijs aan de leden wedstrijd: De Ed Eelman Trofee. Hoe die er uit gaat zien weet ik nog niet. Misschien is het een idee om er een wisseltrofee van te maken.

De spelvorm is stableford en we spelen de PAR 3 en de eerste negen. Na afloop een gezamenlijke lunch.

De kosten hiervan moet ik nog even bespreken met de horeca. Ik hoop op een iets grotere opkomst dan verleden jaar! Ik heb hem lekker vroeg aangekondigd!

Groet,

Henk Griffioen, Consul Old Grand Dad Texel

 

De Krim
De Krim — Hart voor Texel