Baanstatus
Baan
Qualifying
Vervoer
Greens
Driving range

Laatste update:

Uitloggen ...

Maandbeker december na uitstel toch gespeeld

10 december 2018

Na een week uitstel - door de Sinterklaasvoorbereidingen en de slechte weersverwachting hadden zich maar negen leden opgegeven - is zondag dan toch de maandbeker december gespeeld. Met een lekkere frisse wind en soms een flauw zonnetje is het een goede beslissing geweest om de wedstrijd te verplaatsen en zijn er nu zestien deelnemers.

In categorie 1 is Antoine Kersten een prima winnaar. Met maar liefst 22 stableford punten op de Par 3 legt hij de bodem voor de winst. Daar komen nog 11 punten bij op de tweede negen voor een totaal van 33 punten. Tweede wordt Leo Saal met 30 punten en derde, eveneens met 30 punten, Wil Homan.

Agnes van Rijkom slaat ook dertig punten bij elkaar en wint daarmee de tweede divisie voor Marijke de Beer (27) en Andreas Schraag (23).

Paul Witte is al lang niet meer weg te denken uit de klassementen. Ook nu weer niet. Met 32 punten wint hij ruimschoots categorie 3. Op eerbiedwaardige afstand volgen Dick Jansen die tweede wordt met 25. Jan Mevius legt met evenveel punten beslag op stek drie.

Neary's: 
Heren: Antoine Kersten
Dames: niet geslagen

Longest drives:
Heren: Paul Witte
Dames: Daphne Kuijper

 

De Krim
De Krim — Meer texels