Baanstatus
Baan
Qualifying
Vervoer
Greens
Driving range

Laatste update:

Uitloggen ...

Maandbeker november wijkt uit naar Par3 baan

15 november 2023

De hele week is de weersverwachting zeer slecht en er wordt serieus nagedacht om de november maandbeker te annuleren, maar als zaterdag de voorspellingen gunstig zijn, besluit de wedstrijdleiding de wedstrijd, weliswaar middels 18 holes op de Par3 baan, zondag toch door te laten gaan.

Het is de bedoeling dat de eerste flight om 12.00 uur start, maar omdat het toch weer regent, wordt de start uitgesteld. In overleg wordt besloten met de overige die hards om een all tee start te doen om 12.15 uur.

Zo gezegd, zo gedaan. Gelukkig is het snel droog, nog even putten en dan naar de holes voor de start.

Een wisselend beeld qua spel ,maar iedereen is blij dat hij of zij toch naar de baan is gekomen om heerlijk buiten en met een gezellige flight onze mooie golfsport te beoefenen, zelfs ondanks zachte en natte greens en hier en daar wat extra water in de baan.

En als iedereen rond 14.15 uur weer lekker droog binnen zit, worden de hemelsluizen weer opengetrokken, soms verdient een wedstrijd droog weer en gelukkig is dat op 5 november het geval.

De drie categorieën zijn voldoende bezet, maar de scores vallen tegen.

Antoine Kersten wint de eerste categorie met 33 stableford punten en ook Maricus van de Wetering wint in categorie 2, met 36 stableford punten. Bovendien heeft Maricus het voorrecht om deze maand zijn auto dicht bij het Hanenhuus te mogen zetten.

Dick Jansen wint de derde categorie met 35 punten.

Met Texelse groet,

Dick Jansen

Secretaris de Texelse golfclub

nat

En ook niet een beetje nat....

Die hards Hans van Maldegem (links) en Elda Panoto

Droge winnaars, Antoine Kersten (links), Dick Jansen (midden) en Maricus van de Wetering

De Krim
De Krim — Hart voor Texel