Baanstatus
Baan
Qualifying
Vervoer
Greens
Driving range

Laatste update:

Uitloggen ...

Marshalworkshop

14 januari 2019

Voordat het golfseizoen dit jaar weer echt van start gaat, nodigt Anita Hiemstra, manager van De Texelse, graag de huidige marshals en geïnteresseerde aspirant marshals uit voor een marshalworkshop. Deze workshop zal plaatsvinden op maandag 4 maart 2019 en wordt gegeven door de NGF.

Programma maandag 4 maart 2019:

9.00 uur ontvangst

9.15 uur Start ochtendprogramma

12.00 uur lunch

12.45 uur start middagprogramma (met pauze halverwege)

16.00 uur afsluiting met drankje/hapje

Tijdens deze workshop zal er worden besproken wat het zijn van een marshal op een golfclub of –baan inhoudt. Hoe ga je hier mee om, wat heb je nodig, wat zijn de taken en bevoegdheden? De uitwisseling van de deelnemers is hierbij van grote waarde. Het middagprogramma van de workshop is meer gericht op het functioneren van de individuele marshal en het profiel van een marshal. Specifieke vragen en problemen van de deelnemers worden behandeld met als doel het functioneren van de marhsals te optimaliseren. Met alle input van de dag wordt ’s middags geoefend in het omgaan met praktijksituaties.

Alle huidige marshals zijn van harte uitgenodigd. We zoeken ook nog nieuwe marshals. Mocht je geïnteresseerd zijn om als marshal onze prachtige baan te vertegenwoordigen meld je dan ook aan.

Aanmelden per mail via anita.hiemstra@texelse.nl . Graag voor 20 februari aanstaande.

 

Met Texelse groet,

Anita Hiemstra

Manager Golfbaan

Roggeslootweg 3, 1795 JX De Cocksdorp - Texel

T 

+31(0)222 316 539

W 

www.texelse.nl

De Krim Texel

De Krim
De Krim — Meer texels