Baanstatus
Baan
Qualifying
Vervoer
Greens
Driving range

Laatste update:

Uitloggen ...

Old Grand Dads trotseren de elementen

9 juni 2019

Na een onstuimige nacht met veel onweer en meer dan 40 mm regen hielden de grootvaders 's morgens hun hart vast. De clubconsul had goed weer beloofd, maar aan zijn voorspellend vermogen werd door deze en gene toch wel getwijfeld. Desondanks gingen de 19 deelnemers in 7 flights met de beste voornemens van start. En surprise surprise, al voor de doorkomst op hole 9 van de eerste flight kwam de zon door en heeft de grootvaders de rest van de wedstrijd niet meer in de steek gelaten. Wat wel een duidelijk stempel op de uitslag drukte was de harde wind die iedereen parten bleek te spelen. 

De einduitslag was; Op de derde plaats Jan van Andel (27 stablefordpunten), tweede Eric Geurtz met 28 en winnaar Wil Homan, eveneens met 28 punten, dankzij een beter resultaat op de tweede negen. De wedstrijd werd afgesloten met een gezellige gezamenlijke lunch.

Op 8 juli spelen drie van onze Old Grand Dad grootvaders op de Zaanse Golfclub mee in de regiowedstrijd en hopelijk doen we daar een gooi naar een plek in de landelijke finale.

De Krim
De Krim — Meer texels