Baanstatus
Baan
Qualifying
Vervoer
Greens
Driving range

Laatste update:

Uitloggen ...

Reijers/Kersten ongenaakbaar in Mixed Foursome

10 juni 2019

Gaat er nu eindelijk een team de gedoodverfde kampioenen Gerdi Reijers/Antoine Kersten het vuur aan de schenen leggen is de vraag op een stralende Pinksterochtend.

Niks regen, wel lekker veel wind en veertien, meest gelegenheidsparen, aan de start. De mannen zijn naarstig op zoek geweest naar beschikbare golfvrouwen. Die moeten helaas nog steeds met een lampje gezocht worden en vaste waardes als bijvoorbeeld Marijke de Beer en Maeike van der Schaaf zijn ook nog geblesseerd of niet beschikbaar.

Het wordt een loeimoeilijke, maar heerlijke wedstrijd. Ballen drijven weg op de noordooster en zelfs bij het putten later op de middag is de wind een factor.

Marianne Waverijn haalt met de op het laatste moment nog ingevlogen Vernon Hughes het podium, een derde plek met 102 slagen, evenveel overigens als Anita Hiemstra en Jan Winnubst.  Dat zegt wel wat over de omstandigheden. Agnes van Rijkom/ Floris-Jan Zwaag zijn het enige duo dat samen met de winnaars onder de 100 blijven, maar met 97 ook maar net.

Gerdi en Antoine maken hun status waar. Een formidabele 81 en voor de zesde keer op rij Strokeplay kampioenen Mixed Foursome!

Ook in het netto klassement geen verrassingen; Gerdi en Antoine fier aan kop en Angnes en Floris-Jan tweede. Alleen wat betreft de derde plaats is het stuivertje wisselen; Jan en Anita schuiven een plekje op ten koste van Marianne en Vernon.

v.l.n.r.; Rob Maaswinkel, Floris-Jan Zwaag, Agnes van Rijkom, Lot van Schelt

v.l.n.r. Piet Schuijl, Irene van der Beesen, Albert van der Beesen, Irene Schuijl

v.l.n.r.; Vernon Hughes, Marianne Waverijn, Gerdi Reijers, Antoine Kersten

v.l.n.r.; Tonny van Koppen, Maricus van de Wetering, Herman Lauers, Ingrid Schippers

v.l.n.r.; Ineke Roukema, Henk Roukema, Hans van Maldegem, Tilly van der Poel

v.l.n.r.; Angelique Schouten, Casper Schouten, Jan Winnubst, Anita Hiemstra

v.l.n.r.; Yoni Houwing, Daphne Kuijper, Elda Panoto, Arnold Boomstra

Winaars Gerdi Reijers en Antoine Kersten

 

De Krim
De Krim — Meer texels