Baanstatus
Baan
Qualifying
Vervoer
Greens
Driving range

Laatste update:

Uitloggen ...

Samen sta je sterk bij Four Ball Better Ball

22 oktober 2019

De Texelse in je eentje verslaan is niemand tijdens een clubwedstrijd ooit gelukt. Eens kijken of het met zijn tweetjes wel gaat gebeuren. De uitslagen aan het eind van een heerlijke golfdag bewijzen de kracht van het concept. Torenhoge stableford scores druppelen het clubhuis in.

Een vlotte wedstrijd vanaf 2 tee`s met 14 teams. In deze spelvorm zijn hogere handicaps zeer kansrijk. Als de mindere holes worden opgevangen door de partner en de “strepen” zo van de kaart blijven begint het feest pas echt.

Het senioren-competitieteam levert met de duo`s Leo Saal/Jos Bosma en Wil Homan/Hans de Beer geduchte teams. Beide een score van 43, zeer respectabel, Leo en Jos pakken plaats 3. Peter op de Beek en Maricus van de Wetering doen het nog soepeler samen. Met 45 punten verwachten ze op het minst een goede kans te maken.

Maar het is uiteindelijk het opkomend talent Remkje Visser die met een krachtige swing en een goed balgevoel bij het putten schittert vandaag. Zij wordt ondersteunt door Antoine Kersten. Hij vangt het gemiste hole’tje op en zo ontstaat er een fenomenale kaart met een topscore van 47.

Een leuke sportieve wedstrijd waar alle niveau`s tot het eind een bijdrage leveren aan het teamresultaat, voor herhaling vatbaar!

Neary`s voor Elda en Floris en longest voor Remkje en Leo.

De Krim
De Krim — Meer texels