Baanstatus
Baan
Qualifying
Vervoer
Greens
Driving range

Laatste update:

Uitloggen ...

Snertwedstrijd opent winterseizoen

19 november 2018

De 32 deelnemers verzamelen zich onder een blakend zonnetje in duo’s voor deze Greensome wedstrijd. Eerst 9 holes op de grote baan. En dan een paar vette vingers halen bij de worstenbroodjes en de chocomelk, liefdevol verzorgt door Anneke Saal en Lillian Koning, alvorens de kleine baan te tackelen.

Het plezier en de dubbelkans leiden tot mooie scores. De tweetallen Tonny van der Vis/ Peter op de Beek en Job van der Ploeg/Hans de Beer komen samen tot 39 puntjes en zitten in het clubhuis op het puntje van de stoel. Niet alleen van de spanning maar ook om de warme snert naar binnen te lepelen. Maar ze worden uiteindelijk beide verslagen door Bep Bouwmans-Verkerk en Paul Koole. 40 punten samen, dat kan alleen als je elkaar iets gunt, bravo!

Dirk komt gelukkig niet met lege handen thuis want hij slaat de longest, evenals Agnes van Rijkom. De precisie instrumenten zijn deze aflevering Els de Ridder en Wil Homan met mooie neary’s.

Het winterseizoen staat voor de deur, de matchplay is gestart, de wintergreens worden al gemaaid, mutsen op en stevig doorlopen, dat houdt de mens warm.

De Krim
De Krim — Meer texels