Baanstatus
Baan
Qualifying
Vervoer
Greens
Driving range

Laatste update:

Uitloggen ...

Uitnodiging Goede doelenwedstrijd

11 augustus 2019

Sinds vorig jaar organiseert de wedstrijdcommissie van de senioren een Goede doelenwedstrijd. Vorig jaar was dat het Hospice, nu is gekozen voor het project “Binneste Buiten” op zorgboerderij Plassendaal waar veel aandacht wordt besteed aan het ontwikkelen van de talenten bij mensen met een verstandelijke beperking. Dat gebeurt o.a. door middel van handvaardigheid en schilderen met hele mooie resultaten tot gevolg. Voor een toelichting verwijzen wij u graag naar de bijlage.

De wedstrijd wordt gespeeld op 20 augustus a.s., met een all-tee start op de kleine baan om 08.30 uur met daarna per flight na hole 9 een doorstart naar de 2e 9 holes grote baan. Bij de doorstart is er een kopje koffie met een lekker stukje gebak. Na de 2e 9 holes worden de nog resterende holes op de kleine baan gespeeld. 

De wedstrijdvorm is Yellow Ball, waarbij bij toerbeurt één van de drie spelers in de flight de zogenaamde Yellow Ball speelt. Diens score en de beste score van de overige twee spelers in de flight worden opgeteld, zodat uiteindelijk de flight met de minste bruto totaalscore de winnaar wordt. Natuurlijk worden de flight zo gelijkwaardig mogelijk samengesteld. Voor de wedstrijd kunt u zich inmiddels inschrijven via de website.

De deelnamekosten bedragen € 10,- als minimum bijdrage aan het project Plassendaal. Maar een hogere bijdrage aan het project is natuurlijk van harte welkom. U kunt de kosten 's morgens betalen voorafgaand aan de wedstrijd. 

Vanzelfsprekend hopen wij op een grote opkomst en een hoge bijdrage voor het goede doel. Voor uw inbreng hebben we bijzondere prijzen: ze zijn handgemaakt, uniek en ontzettend leuk  (zie de voorbeelden).

 
 
 
De Krim
De Krim — Meer texels