Baanstatus
Baan
Qualifying
Vervoer
Greens
Driving range

Laatste update:

Uitloggen ...

Uitwisseling dames Texel/dames Regthuys gewonnen door thuisploeg

4 oktober 2019

De jaarlijkse uitwisseling tussen de Texelse damesmiddag en de dames van Golf & Country club Regthuys staat donderdag weer op de rol en dit jaar moeten de Texelse dames de trofee verdedigen met een wedstrijd op de mooie baan in Winkel.

De eilanders voelen zich meteen erg welkom, want het dorp inrijdend, hangen de straten vol met vlaggetjes! Vanaf 11 uur wordt er gestart op de tulpenlus en, hoewel de baan nat is van alle regen van de afgelopen week, zijn de weergoden de speelsters gelukkig goed gezind.

Bij de Regthuys dames zijn de eerste drie plaatsen respectievelijk voor Annet Boskamp (30 stablefordpunten), Christine Woortman (28) en Margreet Wiggers (26). Bij Texelse dames wint Hendrien Landeweer met 34 punten, tweede wordt Marion van Dijk (32) en de derde plek is voor Gerri Bolier (30) die  voor de gelegenheid is ingevlogen uit Julianadorp.

En dan uiteindelijk het spannende moment: wie heeft de trofee gewonnen .... Texel of Regthuys? Omdat Regthuys met twee personen meer deelneemt, wordt het gemiddeld aantal stablefordpunten per persoon berekend en dan blijkt dat Regthuys dit jaar de trofee wint! Gefeliciteerd dames, goed gespeeld!

Na een gezellige borrel en lekkere daghap keren de Texelse dames weer huiswaarts. Volgend jaar treffen de teams elkaar weer, maar dan op De Texelse en dan zullen de verliezers hun best doen het mooie bronzen beeldje weer in de prijzenkast te krijgen!

Overigens wordt de neary op hole 8 gewonnen door Marijke de Beer en op hole 2 en 7 van de Dijklus door Christine Woortman.


 
De Krim
De Krim — Meer texels