Baanstatus
Baan
Qualifying
Vervoer
Greens
Driving range

Laatste update:

Uitloggen ...

Verbeter uw spel

Goed leren golfen betekent heel veel oefenen

Golfbaan De Texelse kent veelzijdige oefenfaciliteiten waardoor er voor zowel de geoefende als de beginnende golfer voldoende mogelijkheden zijn. Oefen uw golfswing op onze driving range (deels overdekt), putting green en/of chipping ground met 9 holes. Uniek is de Par 3-baan waar ook de beginnende golfer al aardig uit de voeten kan. Reserveer nu een starttijd voor de Par-3

 

Putting green en chipping ground

De oefenfaciliteiten bestaan verder uit een putting green en chipping ground met 9 holes. De putting green en chipping ground zijn gratis te gebruiken door leden van de Golfclub en gasten van De Krim Texel.

Driving range

De driving range heeft 25 afslagplaatsen (10 boven, 10 beneden/overkapt, 5 buiten). Daarnaast is er een oefenbunker op de range aanwezig. Ook zijn er drie targets gerealiseerd op 70, 125 en 170 meter.

Uw golfswing verbeteren? Neem contact op met de pro om een les af te spreken!

Par 3-baan

Uniek is de Par 3-baan, waar ook de beginnende golfer al aardig uit de voeten kan. Het is een compacte, goed bespeelbare baan met prachtige greens. Bekijk hier de tarieven en download de scorecard van de par3.

Eerst nog even oefenen met een golfpro? Boek dan een golfintroductieles; ideaal voor iedereen die kennis wil maken met de golfsport! De lessen vinden plaats op zaterdag en woensdag* van 11 uur tot 12 uur. Meer informatie of reserveren? Lees hier meer.

Tarieven: bekijk hier de tarieven

Reserveer een starttijd voor de Par-3

De Krim
De Krim — Hart voor Texel